петък, 6 юли 2012 г.

МИШ-МАШ С ПРЕСНИ ЧУШКИ



продукти:

8-10 бр.яйца;
500 гр.чушки "Севрия";
2 гл.кромид;
2 бр.моркова;
200 гр.сирене;
4-5 скил.чесън;
2 бр.домат;
сол;
черен пипер;
олио;
магданоз;


Настъргваме морковите и заедно с нарязания на ситно лук запържваме в силно загрято олио.Всъщност не става запръжка,защото моркова има водичка:))След 5-10 мин.прибавяме нарязаните на по-едро чушки и скилидките чесън.

Посоляваме и задушаваме за още петнайсетина минути,след което изсипваме нарязаните на кубчета домати.След около 5 мин.натрошаваме сиренето и чукваме яйцата.

Оставяме на котлона до като яйцата са готови.
При поднасяме овкусяваме с черен пипер и наситнен магданоз.
Да Ви е сладко!

2 коментара:

  1. Любимо ,любимо ,любимо :)...няма по хубаво лятно ястие от миш-маш и аз ти благодаря за рецептата ,Миленка ! Хубав уикенд !Прегръдки !

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Прегръдки и от мен,Ив!Благодаря ти аз за прекрасните думи :)))

      Изтриване