вторник, 20 ноември 2012 г.

МАКСИ ПЪРЖОЛА от свински бут



продукти:

800 гр.свински бут/шайба от бута с кокалче/;

3 скил.чесън;
1 суха чушка/люта/не е задължителна;
2 с.л.олио;
4-5 с.л.лимонов сок;
сол;
черен пипер;



Шпековаме месото с нарязаните чеснови скилидки.Посоляваме със сол и черен пипер.Поливаме с лимоновия сок и олиото месото и от двете страни.Поръсваме с наронената суха люта чушка/по желание/.Прибирамев хладилника най-малко за 3-4 часа.

Приготвянето е от лесно,по лесно-печем на сух тефлонов/керамичен/тиган:))
Прекрасна пържола:сочна и ароматна!
Да Ви е вкусно!

2 коментара:

  1. Щом пържолкатоа е сочна-става.Изглежда апетитно...
    Хубава вечер!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Не само видът и е апетитен,Живе....направо ти увеличава апетита/буквално/:)))Прегръдки!

      Изтриване