................И ПЕЧЕН НИЛСКИ КОСТУР

С всяка изминала година осъзнавам каква щастливка съм..............и с всеки рожден ден се радвам все повече на невидимите за очите подаръци(е и на видимите разбира се:)))).
Този 41-ви път,в който се чества рождението ми е най-щастливия ми до сега:))(както всеки един от изминалите:))....
Няма да Ви почерпя с торта,но ще зарадвам очите Ви с прекрасния букет от моите деца ....благодаря и на Вас приятели за поздравите:),трогната съм
НИЛСКИ КОСТУР С БИРА

продукти:
2 бр.филе от нилски костур(около 500 гр.);
1 вр.зелен лук;
1 с.л.зърна черен пипер;
2 дафинови листа;
200 мл.бира;
50 мл.олио;
сол;

Посоляваме рибното филе.
На дъното на тавичка разпределяме нарязания зелен лук,а върху това легълце подреждаме рибата.Поръсваме с зрънцата черен пипер и дафиновите листенца.Поливаме с бирата и олиото.

Покриваме тавичката с алуминиево фолио и печем на 180С до извирането на течността.Преди да изкараме ястието от фурната запичаме без фолио.

Коментари

  1. Да си жива и здрава !
    Костурът е чуден :)

    ОтговорИзтриване
  2. Поздравления, Миленка!
    Жива и здрава да си, още поне 50, все по-щастливи рождени дни да отпразнуваш!
    Рибката е чудесна!
    Хубав ден!

    ОтговорИзтриване
  3. Честит празник,Миленка!
    Много здраве и късмет ти желая!Всичко друго можеш да постигнеш сама!
    Прегръдки

    ОтговорИзтриване
  4. Честит Рожден Ден, Миленка! Много здраве и обич ти желая! Букета е много красив, а рибката е приказна!
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  5. Честит рожден ден, Миленка! Пожелавам ти много здраве, сияйни рождени дни, пълни с веселие и радост, много цветя и споделени трапези с любими хора! А рибката е чудна!

    ОтговорИзтриване
  6. Честит рожден ден с пожелания за здраве и много успехи!
    Чудесна и вкусна рибка!
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  7. Прекрани пожелания......Благодаря Ви от сърце!А относно костура-горещо Ви го препоръчвам!Прекрасен майски ден на всички:)

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар