петък, 28 юни 2013 г.

ПИЛЕШКИ ДРОБЧЕТА С МОЦАРЕЛА НА ТИГАН



продукти:

1 кг.пилешки дробчета;
1 гл.кромид лук(голяма);
3 бр.чушки:Севрия";
1 бр.люта чушка;
1-2 бр.домат;
100-150 гр.моцарела;
сол;
черен пипер;
олио;
магданоз;

Сваряваме дробчетата в подсолена вода.
Запържваме в загрятото олио за 5-6 мин.нарязания на полумесеци кромид заедно с едрите парченца чушка.

Прибавяме пилешките дробчета и лютото чушле.

Поразбъркваме за около 3-4 мин.и прибавяме нарязаните домати.


Разбутваме с шпатулата.Посоляваме със солта и черния пипер.След има-няма 5 мин.накъсваме в тиганчето моцарелката и изключваме котлоно,но не дърпаме ястието.
Поднасяме с богата поръска от свеж магданоз.

5 коментара:

  1. Миленка,преливаш от страхотни идеи,а това никога не би ми хрумнало,страшно идейно и вкусно да включиш моцарела към дробчетата,ще опитаме обезателно,благодаря ти,мила!Сърдечни поздрави!

    ОтговорИзтриване
  2. Миленче, много удачно предложение за Петровден, прекрасна комбинация! С пожелания за прекрасен уикенд!

    ОтговорИзтриване
  3. Миленка, такава комбинация не съм опитвала, но звучи апетитно и изглежда много вкусно! Имайки в предвид, че обичам и дробчета и моцарелка. Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  4. В момента не съм гладна, но така апетитно звучи това предложение! Интересна комбинация!
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  5. Здравей, Милена! Разгледах с голям интерес блога ти - страхотни предложения. Много ми допада Телешкото задушено в лозови листа, Телешките кюфтенца в гъбен сос или пък Шоколадовочерешовия момент. А тази комбинация на пилешки дробчета с моцарела ще бъде на нашата маса още следващата седмица - любопитна е комбинацията между продуктите.
    Благодаря ти, че си се присъединила към компанията ни в моя блог :) С удоволствие ще те посрещам!

    ОтговорИзтриване