сряда, 21 януари 2015 г.

СВИНСКИ ВРАТ СЪС ЗЕЛЕН ФАСУЛ И КАРТОФ

продукти:

600 гр.свински врат(без кост);
1 кг.картофи;
800 гр.зелен фасул(консерва);
2 гл.кромид лук;
сол;
ронена чубрица;
олио;

Това е най-лесното ястие........
Обелваме и нарязваме картофките на едри резени.Изсипваме ги в тавичка или в глинен съд.Към тях прибавяме лучените полумесеци,зеления фасул и вратните пържолки.Посоляваме и подправяме с чубричката.Поливаме с малко олио и заливаме с 2 ч.ч.вода.Похлупваме съда и печем на 170С за около час и половина-два.
Добър апетит!


3 коментара:

  1. Какво хубаво ястие, Миленче! Я сипи по една чашка винце и нека вечерта си тече !:))))
    Прегръдки от мен!

    ОтговорИзтриване
  2. Я и аз да приседна до Аура и да си похапнем едно хубаво:))) Вкусна вечеря, Миленка, поздрави!

    ОтговорИзтриване
  3. Миленче, вкусотия пак си сътрворила, и бих могла да те последвам веднаха, само да обсъдя с главния каприз - дъщерята:)

    ОтговорИзтриване