четвъртък, 12 февруари 2015 г.

ПИЛЕШКИ КРИЛЦА С ГОРЧИЦА


продукти:

2 кг.пилешки крилца:

***за мариноване:

2 -3 с.л. едрозърнеста горчица;
1/2 каф.ч.олио;
1 с.л.чесново брашно;
1 г; кромид лук;
сол;

Хубаво разбиваме горчицата с олиото,солта и чесновото брашно.Добавяме в купата и едро нарязаната лучена глава.
В тази смес много добре оваргалваме  крилцата.Забравяме за 2-3 часа за тях:)))


Подреждаме в тавичка ,постлана предварително с хартия и печем на 180С с вентилатор до порозовяване.


5 коментара:

  1. Една бърза и много вкусна вечеря е било,нали,Миленка,страхотно апетитни крилца!Хубав ден!

    ОтговорИзтриване
  2. Подсещащ ме, Миленче, че отдавна не съм приготвяла вкусни крилца. Този път ще ги направя по твоята рецепта, изглеждат чудни!
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  3. Чудни крилца! И аз като Танчето отдавна не съм пригтвяла тази вкусотия! Благодарско за идеята..Утре може да похрупаме тез апетини месца :))))))

    ОтговорИзтриване
  4. Бързо и вкусно! У дома не са много по крилцата, но ще се опитам да ги изкуша! :)
    Хубава вечер, Миленка!

    ОтговорИзтриване
  5. Чудесни са! И ние ги обичаме много, даже понякога смесвам с кетчуп:)

    ОтговорИзтриване