петък, 20 февруари 2015 г.

ШОКО ФУРМА




продукти:

ирански фурми;
млечен шоколад;

***плънка:
сусам;
сурови лешници;
1-2 фурми;


***украса:
кандирани портокалови корички;

Почистваме от костилките фурмите и ги пълним със смлените продукти за целта.
Потапяме в предварително разтопения шоколад и гарнираме всеки бонбон с портокалова коричка.
Оставяме да се втвърдят върху хартия за печене.....




9 коментара:

  1. Миленче, всеки ден различни бонбонки предствяш. И все вкусни и шоколадови. Браво за идеите!

    ОтговорИзтриване
  2. Ммммм, Миленка, много, много привлекателни бонбони.Плънката е прекрасна, а тази разрязана бонбонка - фурма е направо разкош.
    Поздрави !

    ОтговорИзтриване
  3. Леле, красота! Едни такива- топящи се в устата са станали. Отмъквам си един- два...ако може и всички?!
    Усмихнат ден!

    ОтговорИзтриване
  4. Страхотна идея за бонбони от фурми,че и пълнени,че и с шоколадово елече,Миленка,пак си креативна!Прегръдка и ведър петък!

    ОтговорИзтриване
  5. Прави, прави Миленче, командировката ми наближава:))

    ОтговорИзтриване
  6. Голяма вкусотия са и тези бонбони, Миленка!
    Поздрави и чудесен уикенд!

    ОтговорИзтриване
  7. Това е фантазия - разкош на вкус, аромат и визия;
    прекрасно предложения, Миленка!
    Благодаря за страхотната идея, поздрави за теб и хубава нова седмица!

    ОтговорИзтриване
  8. Даже и да не са потопени в шоколад, пак е чудесна идея!
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  9. Фурма не обичам, но подобен вариант със сушени смокини, звучи фантазе;) Поздрав, Миленка!

    ОтговорИзтриване