неделя, 10 май 2015 г.

СВИНСКО ПРОЛЕТНО РАГУ


продукти:

800 гр.свинско месо (с кост);
300-400 гр.спанак;
100 гр.маслини(зелени без костилка;
2-3 картофа;
1 вр.зелен лук;
пресен джоджен;
черен пипер;
сол;
олио;

Сваряваме месото в подсолена водичка.Бульона(около 500 мл.) се прецежда и връщаме в него месото.Добавяме измития и едро нарязаните спанак заедно с коренчетата ,картофи и лук.Оставяме да си къкри тихичко на котлона и когато е извряла почти течноста овкусяваме с листенца джоджен и маслините......след 5-10 мин.сме готови за сервиране като не забравяме да предложим на масата и мелничката с черен пипер:)
Да Ви е вкусно!



7 коментара:

  1. Миленка, много вкусно изглежда тази манджичка. Прекрасна неделя, мила!

    ОтговорИзтриване
  2. Чудесно пролетно изпълнение :-)

    ОтговорИзтриване
  3. Толкова апетитно изглежда, Миленка!
    Мисля. че ми се иска и аз да го сготвя!
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  4. Миленка, умопомрачително предложение!!!

    ОтговорИзтриване
  5. Миленче,пак гозба по мой вкус ми ухае тук,страхотна и сочна е,благодаря за предложението!
    Поздрави и усмихната сряда!

    ОтговорИзтриване
  6. Страшна вкусотия, Миленче!

    ОтговорИзтриване
  7. Впечатляващи нови пролетни идеи, Миленка -
    страхотни рецепти, елегантно представяне и неустоимо апетитни снимки...
    Комплименти за теб и хубави майски дни!

    ОтговорИзтриване