сряда, 11 май 2016 г.

ПАНИРАН КОЗУНАК ЗА ЗАКУСКА

С тази рецепта успешно оползотворяваме козунаците след Великден,но пък е толкова вкусно,че човек определено посяга към рецептата и през ежедневието.....
продукти:

1 бр.козунак;
1 бурк.сладко по избор;
3 бр.яйца;

олио за пържене;
пудра захар за поръска;

Загряваме олио в удобен за пържене съд.
разбиваме в дълбока чиния яйцата.
Нарязваме козунака на филийки и с точилка леко разточваме.В единия край подреждаме сладко ,което в моят случай бе от  бели череши....Завиваме на рулце.Потапяме в яйцата и пържим до златисто.
При поднасяне бихме могли да напудрим със захар ако имаме желание!




2 коментара:

  1. Миленка, това е празник за душата и стомаха!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Права си ,нищо че след тази закуска пропускаш 2-3 такива :) :) :) .Заслужава си !

      Изтриване