петък, 6 януари 2017 г.

ТИКВА СЪС СУШЕНИ ПЛОДОВЕ


продукти:

тиква;
сушени плодове;
орехови ядки;
локум;

Измиваме тиквата.Отрязваме капаче и почистваме от семената.
Пълним с ядки,сушени плодове и нарязания локум.
Похлупваме и печем около час-час и нещо.
Сервираме ,загребвайки с лъжица от цялото тиквено съкровище.
Да Ви е сладко!


5 коментара:

  1. Хм, аз бих препоръчала като четиво Елин Пелин тук, но от тиквата ще си отрежа:)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. :) Разбираем избор,но в случая това са писма на Вазов и вървят леко...

      Изтриване
  2. Миленка,
    и аз правя тиквата по същия начин, не съм ползвала досега локум обаче.Режа я след изпичане на парчета като торта.Страхотно изкушение е.
    Поздрави !

    ОтговорИзтриване
  3. Изкушаващо предложение! Честита Нова година, Миленка! С пожелания за здраве, щастие и късмет!

    ОтговорИзтриване