неделя, 9 април 2017 г.

БАДЕМОВИ "БРЕНДАЛИНКИ"


продукти:

200 гр.бадемово брашно;
150 гр.захар;
3-4 белтъка;
1 ч.л.ликьор "Amaretto";
щипка сол;

кълцани бадеми;

Тези сладки са уникална комбинация от лесна направа и вкусна почерпка...
Всичко изброено(без кълцаните бадеми)се разбива много добре с миксер.
Със сместа пълним пош с кръгъл накрайник.
Шприцоваме в тава,покрита с хартия и поръсваме сладките с бадемите.
Печем в предварително затоплена фурна на 130-140С до леко порозавяване.
Великолепни са!
Броят на белтъците е уклончив с оглед на големината на самите яйца..Въпрос на преценка :) !





2 коментара: