събота, 24 юни 2017 г.

ЦЕЛУВКИ С КАСИС


продукти:

4 белтъка;
20 с.л.захар;
1 пак ванилена захар;
1 ч.л.оцет;
щипка сол;

червен касис;

Разбиваме на гъста пяна белтъците,които са със стайна температура,заедно с щипката сол.
Добавяме ванилената захар,оцета и продължаваме да разбиваме с миксера.
Една по една прибавяме и лъжиците захар.
Получаваме гъста,правеща връхчета.Добавяме една шепа зрънца касис и объркваме внимателно със силиконова шпатула.
Шприцоваме върху кулинарна хартия и печем на 100 С с вентилатор целувките.






2 коментара:

  1. Точно в момента с,е ма вълна целувки, Миленка! Твоите с касис изглеждат много апетитно! Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  2. Иха, креативна и още как!

    ОтговорИзтриване