четвъртък, 21 септември 2017 г.

ВРАТ СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ И БЯЛО ВИНО


продукти:

4 бр.вратни,свински пържоли;
2 бр.моркови;
2 бр.димати;
4 гл.кромид лук;
2-4 скил.чесън;
200 мл.бяло вино;
5-6 маслини;
сол;
3-4 клонки мащерка;
олио;

2-3 с.л.брашно;

Посоляваме,овалваме в брашно пържолките и ги запържваме в загрятата мазнина.Добавяме едро нарязаните зеленчуци.Заливаме с виното и още толкова вода.Пускаме и клонките ароматна мащерка и маслините.Похлупваме и задушаваме до редуцирането на 1/3 от течността.
Поднасяме с чаша вино!
Да Ви е сладко!



Няма коментари:

Публикуване на коментар