неделя, 14 януари 2018 г.

СВИНСКИ ГЪРДИ С ТУРШИЯ


продукти:

свински гърди;
туршия(селска:зелени домати,зеле,морков,чушка...);
2-3 скил.чесън;

черен пипер;

В малко вода задушаваме почти до готовност гърдите със смачканите скилидки чесън на котлона.Добавяме туршията,нарязана на средни парченца.Объркваме сместа и пъхваме съда във фурната.Печем на 170С до готовност!
При поднасяне поръсваме с пипер!


1 коментар:

  1. Това много наподобява моето свинско по самоковски, така че ще ми хареса, знам.
    Миленка, ти бълваш ли, бълваш рецепти и не мога да стигна до блога ти, да погледна, че ги карам поред от най-старите...

    ОтговорИзтриване