продукти:
300-400 гр.бяло брашно;
1 ч.л сол;
1 с.л.захар;
1 с.л.оцет;
3 с.л.олио;
1 пак.суха мая;
......
2-3 с.л.олио;
3 скл.чесън;
сол;
копър;
От горните продукти,прибавяйки вода омесваме меко тесто.
В подходяща тавичка застиламе домакинска хартия ,подмазваме я и с помоща на ръце разстиламе тестото.
Завиваме тавата със стреч и оставяме за 30 мин.да почине.
Правим тук-там разри с нож и печем пазламата на 170С.
Готовата пазлама намазваме със смес от счукания чесън,сол,олио и ситно нарязан копър.
Миленка, ама какво е това чудо? Много вкусно ми изглежда!!! Не съм и чувала това ... Страхотно!
ОтговорИзтриванеОпитай ,Катенце....ще ти хареса
ОтговорИзтриванеВКУСНО
ОтговорИзтриване