петък, 26 октомври 2012 г.

ПАЗЛАМА С ПОДМАЗВАНЕ


продукти:

300-400 гр.бяло брашно;
1 ч.л сол;
1 с.л.захар;
1 с.л.оцет;
3 с.л.олио;
1 пак.суха мая;

......
2-3 с.л.олио;
3 скл.чесън;
сол;
копър;

От горните продукти,прибавяйки вода омесваме меко тесто.
В подходяща тавичка застиламе домакинска хартия ,подмазваме я и с помоща на ръце разстиламе тестото.
Завиваме тавата със стреч и оставяме за 30 мин.да почине.
Правим тук-там разри с нож и печем пазламата на 170С.

Готовата пазлама намазваме със смес от счукания чесън,сол,олио и ситно нарязан копър.


2 коментара:

  1. Миленка, ама какво е това чудо? Много вкусно ми изглежда!!! Не съм и чувала това ... Страхотно!

    ОтговорИзтриване