понеделник, 14 януари 2013 г.

ТОЛСТОЛОБ НА ТИГАН


продукти:

котлети от толстолоб;
5-6 с.л.олио;

продукти за микса от подправки:
сол;
сух девисил;
кориандър;
къри;
черен пипер
лимонтозу;


Объркваме подправките /или ползваме от готовите:)))/и поръсваме рибните котлети и от двете им страни.

Прибираме овкусения толстолоб в хладилника до момента на приготвяне.
Загряваме тигана ,потапяме котлетите в чинийката с олиото и печем до получаване на добър загар и от двете страни.
Поднасяме с лимон и чаша вино:)

4 коментара:

  1. И с биричка ще си ходи тази рибчица…. само да е топличко на вън:)
    Поздрав с прегръдка Миленка!

    ОтговорИзтриване
  2. Още не съм пробвала толстолоб, само му се каня :)
    Много лесна рецепта предлагаш и ще се възползвам от нея!
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване