вторник, 15 януари 2013 г.

ШИШЧЕТА С КАЙМА


продукти:/за около 10 бр./

500 гр.телешка кайма;
500 гр.свинска кайма;
2-3 кисели краставички;
1 гл.кромид- лук;
1 суха люта чушка /по желание/;
сол;
черен пипер;
кимион;



Омесваме каймата с настърната глава лук,нарязаните на ситничко кисели краставички и люто чушле.Подправяме със солта,черния пипер и кимиона.Прибираме в хладилника за колкото повече време ,толкова по-добре:).
Загряваме тефлонов и оребрен тиган и печем шишчетата на суха повърхност.


8 коментара:

  1. Много апетитни са станали!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Определено възбуждат апетита,Траянче:)))

      Изтриване
  2. Наистина много апетитни! Поздравления! Хубава вечер!

    ОтговорИзтриване
  3. ох,Миленка,както съм на диета така се облизвам....
    като гладно коте пред рибарски магазин :)))
    страхотни са

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мими и ние с моето момче сме на диета,но тя е само с месо и зелева салата......Ако ти допадне моята диета -почвай я:)!Прегръдки!

      Изтриване
  4. С кисели краставички в каймата не съм опитвала, хареса ми идеята. И така на клечка много оригинално стоят. Поздрави, Миленче и хубав ден!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Прекрасни са наистина,Елти...На скара също са супер,но сега през зимата по-добре е на тиганче да се приготвят:))))Прегръдки и ползотворен ден!

      Изтриване