продукти:/за около 10 бр./
500 гр.телешка кайма;
500 гр.свинска кайма;
2-3 кисели краставички;
1 гл.кромид- лук;
1 суха люта чушка /по желание/;
сол;
черен пипер;
кимион;
Омесваме каймата с настърната глава лук,нарязаните на ситничко кисели краставички и люто чушле.Подправяме със солта,черния пипер и кимиона.Прибираме в хладилника за колкото повече време ,толкова по-добре:).
Загряваме тефлонов и оребрен тиган и печем шишчетата на суха повърхност.
Много апетитни са станали!
ОтговорИзтриванеОпределено възбуждат апетита,Траянче:)))
ИзтриванеНаистина много апетитни! Поздравления! Хубава вечер!
ОтговорИзтриванеБлагодаря,Дианче:)Прекрасна сряда!
Изтриванеох,Миленка,както съм на диета така се облизвам....
ОтговорИзтриванекато гладно коте пред рибарски магазин :)))
страхотни са
Мими и ние с моето момче сме на диета,но тя е само с месо и зелева салата......Ако ти допадне моята диета -почвай я:)!Прегръдки!
ИзтриванеС кисели краставички в каймата не съм опитвала, хареса ми идеята. И така на клечка много оригинално стоят. Поздрави, Миленче и хубав ден!
ОтговорИзтриванеПрекрасни са наистина,Елти...На скара също са супер,но сега през зимата по-добре е на тиганче да се приготвят:))))Прегръдки и ползотворен ден!
Изтриване