сряда, 13 февруари 2013 г.

СЛАДКИ "FLAVOR"


 Не обичам да разхищавам продукти и тези сладки се родиха от тази ми страст:) .Бяха посрещнати с аплодисменти и на бързо изпратени с думите:"Това ли бяха?!"....

продукти:

20-25 гр.краве масло(меко);
3 с.л.замразени малини:
2 бр.яйчени белтъци;
изрезки от пандишпанов блат около 2-3 ч.ч.;
1 щипка сол;
2-3 капки лимонов сок;

Мекото масло,натрошения пандишпан и малините се разбъркват хубаво-с ръка това ще го направим най-добре.
Белтъците заедно със солта и киселината разбиваме на сняг.
Внимателно приобщаваме белтъка към пандишпана,разбърквайки с шпатула.
Постиламе дъното на тавичка с хартия.
Вземаме формичка за сладки-аз взех сърце :).Поставяме формичката върху тавичката и вземаме с чаена лъжичка от сместа и я пълним.Внимателно вдигаме формичката ,помагайки с лъжичката,за да не развалим сладката.Така правим и останалите,
Печем на 170С .

3 коментара:

  1. Миленка, страхотно оползотворяване- красиво и вкусно! Хубав ден!

    ОтговорИзтриване
  2. Миленка, много нежни и красиви сладки сърчица! Но защо свършиха?:)

    ОтговорИзтриване
  3. Благодаря Ви Иглика и Кате!Честити празници момичета!Бъдете винаги пияни от любов:))))!!!!!!

    ОтговорИзтриване