събота, 9 март 2013 г.

ПАЧА


продукти:

2 бр.свински крачета;
1 с.л.сол;
1 ч.л.черен пипер;

В 1 1/2 л. подсолена вода (в херметическа тенджера) сваряваме крачетата.
Когато са готови ги обезкостяваме.Подправяме бульона с черен пипер.
В малки купички разпределяме месото и заливаме с бульончето.
Прибираме в хладилник.
Поднасяме като обръщаме купичките в чинийка и поливаме с оцет или комбинация от оцет и счукан чесън.
Прекрасно е...така,че докато още е подходящ сезонът-опитайте:)!

2 коментара:

  1. И ти не си устояла гледам :))
    Поздрави !

    ОтговорИзтриване
  2. Миленче, много обичам пача, но все наготово си хапвам (при мама :)). Не съм приготвяла сама, но ти ме нави да опитам :) Поздрави и хубав ден!

    ОтговорИзтриване