неделя, 15 декември 2013 г.

ДОМАТЕНИ ДОБРУДЖАНКИ


продукти:
1 ч.ч.доматен сок;
1 ч.л.сода за хляб;
1 ч.ч.сирене;
2 ч.ч.брашно;
краве масло;

Хубаво разтваряме содата в доматения сок.Прибавяме пресятото брашно и след като сме получили гладка,гъста смес натрошаваме и сиренето.

Застиламе дъното на тавичка с хартия и спомощта на лъжица оформяме питките.
Върху всяка добруджанка поставяме по парченце масло.
Печем на 170С-180С до готовност.

1 коментар:

  1. Миленка, чудесно е как разнообразяваш хлебчетата, които приготвяш - такива вкусни и ароматни ти се получавт... Браво! :)
    Поздрави и хубав ден!

    ОтговорИзтриване