продукти:
500 гр.свински ребърца;
1 куп.ориз;
2-3 бр.големи моркови;
1 гл.кромид;
1 бр.червена чушка;
ронена чубрица;
черен пипер;
сол;
В подсолена вода сваряваме за 20 мин. цялото,не нарязано парче ребърца.
В тавичката,в която ще приготвим ястието настъргваме морковите.Прибавяме нарязаните на ситно кромид и чушка.
Посоляваме и подправяме с пипера и чубрицата.
Поставяме ребрата между ориза.заливаме с три купички бульон и печем до готовност.
Поднасяме с пресни(току що)откъснати люти чушлета:)...и обилно поръсваме с пресен магданоз!
Да Ви е сладко!
Да си оближеш пръстите! Толкова е вкусно, Миленче!!!
ОтговорИзтриванеХубава неделна вечер :)
:))Облизах ги няколко пъти,Ил..:)))
ИзтриванеПрекрасен ден ти желая!
Аааааа Миленче, така няма да се разберем.
ОтговорИзтриванеИ сега аз какво да правя?...То страхотна вкусотия..Сипи една чинийка, а?...
Нямаааааааааа:)))),свърши:)
ИзтриванеСилни прегръдки,Аура!
Те това е, тъкмо си измих чинията, то па свършило! :)))))
ИзтриванеДа ви е сладко, Миленче!
Разкошотия!:)
ОтговорИзтриване:))Благодаря,Траянче!
ИзтриванеА леле, какво направи ти Миленче, що за вкусотия си приготвила :)
ОтговорИзтриванеУсещам аромата на тази вкусна гозба, мирише на вкъщи :)
Поздрави!
Пожелавам ти една нова прекрасна седмица,Танче!:)Наистина ухаеше чудесно..........:)))
ИзтриванеМиленче, Миленче...не обичам ребра, не обичам и свинско с ориз, та нямаше и да ми хрумне пък да направя ребра с ориз...Обаче твоята манджица честно - толкова вкусна изглежда, че май ще си променя мнението веднага! И да отбележа, че нещо ми се губиш напоследъка? Хубава седмица.
ОтговорИзтриванеАх,ти...всичко виждаш:))))Красив септември,Веси!:))
Изтриване