НА СЕЛО:СВИНСКИ РЕБЪРЦА С ОРИЗ


продукти:

500 гр.свински ребърца;
1 куп.ориз;
2-3 бр.големи моркови;
1 гл.кромид;
1 бр.червена чушка;

ронена чубрица;
черен пипер;
сол;

В подсолена вода сваряваме за 20 мин. цялото,не нарязано парче ребърца.
В тавичката,в която ще приготвим ястието настъргваме морковите.Прибавяме нарязаните на ситно кромид и чушка.

Посоляваме и подправяме с пипера и чубрицата.
Поставяме ребрата между ориза.заливаме с три купички бульон и печем до готовност.
Поднасяме с пресни(току що)откъснати люти чушлета:)...и обилно поръсваме с пресен магданоз!
Да Ви е сладко!



Коментари

  1. Да си оближеш пръстите! Толкова е вкусно, Миленче!!!
    Хубава неделна вечер :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. :))Облизах ги няколко пъти,Ил..:)))
      Прекрасен ден ти желая!

      Изтриване
  2. Аааааа Миленче, така няма да се разберем.
    И сега аз какво да правя?...То страхотна вкусотия..Сипи една чинийка, а?...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Нямаааааааааа:)))),свърши:)
      Силни прегръдки,Аура!

      Изтриване
    2. Те това е, тъкмо си измих чинията, то па свършило! :)))))
      Да ви е сладко, Миленче!

      Изтриване
  3. А леле, какво направи ти Миленче, що за вкусотия си приготвила :)
    Усещам аромата на тази вкусна гозба, мирише на вкъщи :)
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Пожелавам ти една нова прекрасна седмица,Танче!:)Наистина ухаеше чудесно..........:)))

      Изтриване
  4. Миленче, Миленче...не обичам ребра, не обичам и свинско с ориз, та нямаше и да ми хрумне пък да направя ребра с ориз...Обаче твоята манджица честно - толкова вкусна изглежда, че май ще си променя мнението веднага! И да отбележа, че нещо ми се губиш напоследъка? Хубава седмица.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар