сряда, 14 януари 2015 г.

ЗИМНА ГОЗБА С ПУШЕНО СВИНСКО


Това е най-бързото  ястие....А само колко е вкуснооооооооооо!!!!
Всичко правим в суров вид!

продукти:

1 кисела зелка;
1 стр.праз лук;
1 ч.ч.ориз;
500 гр.пушено свинско месо за скара;
1 с.л.свинска мас;

Накълцваме киселата зелка.Изсипваме директно в тавичката,в която ще се готви гозбата и към нея прибавяме дребните парченца свинско и праз.Добавяме и почистения и измит ориз.Заливаме с 1 ч.ч.зелев сок и 2 ч.ч.вода.Разпределяме маста и печем на 160-170С до готовност.
Добър апетит!




5 коментара:

  1. Убеди ме със снимките- страхотно е, а щом е бързо- още по-добре:)

    ОтговорИзтриване
  2. Изглежда толкова вкусно, Миленка! Тъкмо се чудех как да сготвя киселото зеле - ще опитам по твоя начин, сигурна съм, че ще е чудесно - бързо и вкусно! Благодаря ти за рецептата и прегръдки!

    ОтговорИзтриване
  3. Пак ухае вкусно при теб,чудно ястие, поднесено с финес,хубав ден,Миленче!

    ОтговорИзтриване
  4. Много е вкусно и маста си е тъкмо на мястото в това ястие!
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  5. Вкусно, вкусно...ама дай си ми салфетката:)

    ОтговорИзтриване