вторник, 23 февруари 2016 г.

СЛАДКИШ С ДВЕ СЪСТАВКИ


продукти:

5 бр.яйца;
400 гр.течен шоколад

***поръска:

какао;
масло;

Шоколада го оставяме на стайна температура да се отпусне.
Разбиваме яйцата поне 5 минутки с миксера и постепенно добавяме течния шоколад.
Намазваме дъното на тавичка(кръгла с диаметър 20 см.или квадратна 20/20)с масло и поръсваме с малко какао.
Печем на 150С в предварително загрята фурна без вентилатор.
Напълно изстиналия сладкиш обръщаме върху поднос и напудряме с какао.
Ще останете възхитени..........




12 коментара:

  1. Миленка,
    чудеса твориш в кухнята.И аз имам подобна рацепта за торта и става прекрасна.Но и кейкът с круша и кашу е чудесен.
    Поздрави !

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти,Ели за милите думи!:)
      Прегръдки!При нас в Пловдив е слънчево,дано и във Варна да е така:)

      Изтриване
  2. Ех, че лесно! Пък и изглежда вкусно :-)
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  3. Ама никак не се съмнявам, че всички у дома не само ще са възхитени, а и омазани до ушите от кеф:) Разкош, Миленка! Поздрави!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Зарадвай ги,Траянче...Утре е събота:)!

      Изтриване
  4. Разкош, не ям сладко, но това ми хареса ...

    ОтговорИзтриване
  5. Следващия път да направиш с една съставка:)
    Точно по вкуса ми е това, обаче!

    ОтговорИзтриване
  6. ооо много изкушаващо,ще се пробва
    хубав ден,Миленка

    ОтговорИзтриване