продукти:
1 кг.картофи;
2 щипки едра морска сол;
кората на 1/2 лимон;
1 ч.л.едрозърнеста горчица;
1 с.л.ронена чубрица;
30 гр.краве масло;
2-3 стр.джоджен;
Обелените и нарязани на едро картофи изсипваме в тенджерка.Посоляваме и подправяме с чубрицата,горчицата и лимоновите кори..НЕ РАЗБЪРКВАМЕ!Поставяме и резана масло.Заливаме с 1 ч.ч.-1 1/2 ч.ч. вода.
Похлупваме и до извиране на течността и готовността на картофите не разбъркваме,а само раздрусваме тенджерката.
Поднасяме порциите,обилно поръсени с пресен джоджен!
Миленка,
ОтговорИзтриванемного ароматни картофи се получават така - само с раздрусване на съда, в който се приготвят.
Чудесни са.
Поздрави !
Мляс, мляс, страхотен вкус! Чудесни снимки!
ОтговорИзтриване