"КРАСИВА ТРАПЕЗА",група създадена за дискусия и споделяне

Ако имате желание да обменяме менюта,мнения за съдовете и аранжировките на нашите трапези...Ако желаете на споделяме хубавите си моменти като посрещане на близки и приятели ,заповядайте....КРАСИВА ТРАПЕЗА


Коментари

  1. Чудесна идея, Миленка! Видях групата и вдъхновенията в нея, наистина е различна от другите. Аз не знам дали бих се включила с нещо, но се възхищавам на всички красоти, които споделяте. Поздрави!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Разбира се че би могла да се включиш,Кате!Още повече такъв естет както теб би могъл да вдъхнови с начин на сервиране...,с подбор на посуда,аранжировка,избор на меню....Тук няма да се изискват рецепти на ястията,а само се споменава вида им.Надявам се да те видя с членство и участие :)

      Изтриване
  2. Миленка,
    идеята е повече от прекрасна.Обичам хубав порцелан и добре подредена и изискана трапеза.Но за жалост при мен нещата и в готвенето са много простички, лесни и бързи.Възхищавам се на домакините с повечко свободно време, които имат възможност да се насладят на една наистина добре подредена маса за обяд или за вечеря.
    Поздрави !

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Няма простичко ястие,Ели!Всяко ястие е вкусно и на високо ниво ако му е отделено малко време и желание :)...Прекрасен ден и на тебе!

      Изтриване
  3. Много ми допадна идеята за тази различна и интересна група. Поздравления, Миленка!
    Обичам масата да е хубаво подредена и аранжирана, и с удоволствие ще слядя публикациите, а когато имам възможност и ще се включа.
    Поздрави! :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти Хриси!Ще се радвам да споделяш твоите трапези ,винаги подредени с вкус и отношение!

      Изтриване

Публикуване на коментар