понеделник, 4 февруари 2013 г.

САЛАТА НА ПАРА


продукти:
 
2 бр.тиквички;
400-500 гр.замразено броколи/пресно/;
200-300 гр.замразен карфиол/пресен/;
сол;

продукти за заливката:

1/2 пак.сух чесън;
1 с.л.сух копър;
3-4 с.л.олио/зехтин/;
1 лимон/сок/;
4-5 с.л.салатен сос на "HEINZ";
сол;

За по 3-5 мин.задушаваме зеленчуците на пара,като пресварително сме ръснали много малко сол,защото после ще добавим още.Трябва да хрупкат.

От изброените продукти правин сос за заливката,с която овкусяваме салата.
Преди поднасяне пребираме в хладилник.
Прекрасна е,не пречи да поръсите и с пресен копър при желание:)!

Няма коментари:

Публикуване на коментар