неделя, 14 май 2017 г.

ТРЮФЕЛИ "НЕЖНА ЧЕРЕША"


продукти:

200 мл.сладкарска сметана;
400 гр.бял шоколад;
1 с.л.черешов плод от сладко;
червена сладкарска боя;

карамелизиран кокос за овалване;

Сметаната загряваме на котлона.добавяме начупения шоколад и бъркаме до като усетен сгъстяване.
Дърпаме от котлона и добавяме боята и нарязания на дребно,черешов плод.
Прибираме за поне една нощ в хладилник.
Загребваме с лъжичка,овалваме в кокоса и...бонбонът е готов :) !





2 коментара:

  1. Изкусителни! Страхотно, Миленка! Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  2. Миленка,
    чудесни, много лесни и красиви бонбони.Но аз мисля,че в твое лице мога да намеря един чудесен кулинар във всяко отношение.
    Поздрави и лека седмица !

    ОтговорИзтриване