неделя, 14 юли 2013 г.

ПИЛЕШКО С ТОПЕНО СИРЕНЕ


продукти:

1 кг.пилешки пържоли(бут без кожа);
1-2 моркова;
2 гл.кромид лук;
2 тиквички;
500-600 гр.гъби"Печурки";
140 гр.натурално топено сирене;
30 мл.олио;
чеснов пипер;
сол;

В тавичка объркваме нарязаните на средни парченца пържолки,целите(измити)гъби,едро нарязаните моркови,тиквички и кромидовите полумесеци.Посоляваме със сол и пипер.Поливаме с олиото и 500 мл.вода(пилешки бульон).Разпределяме топеното сирене и печем на 180С за 40-50 мин..

СОЛЕН КЕКС С ПРАЗ И ЛУКАНКА

продукти:2 яйца, 200гр.кисело мяко, 1/2ч.л.сида за хляб, 2-3 кисели краставички, 150мл.олио,1с.л.смляна,градинска чубрица, 100 гр. лукан...