сряда, 18 юни 2014 г.

МАРИНОВАН ПАТЛАДЖАН СЪС СИРЕНЕ


продукти:

патладжан;
бяло саламурено сирене;
чесън на прах;

***марината:

1/2 голяма глава бял кромид;
5 скил.чесън;
30 мл.олио;
20 мл.соев сос;
зелен копър/сух копър;
сол;

Измития паtладжан нарязваме на дълgи филии,които са с ориентировъчна дебелина 0,5 см..
Хубаво объркваме патладжаните с маринатата и прибираме за два часа в хладилник.
Печем патладжанeните филета на сух тиган.
Готовите зеленчукови филийки поръсваме със сухия чесън.В единия край слагаме сиренце и завиваме стегнати рулца.



ЗДРАВОСЛОВНИ ТРИЪГЪЛНИЧЕТА

продукти* 1 ч.ч.овесени ядки(предварително запечени) ;1/2ч.ч.заоечени орехови ядки(начупени или накълцани) ;1шепа стафиди;50 гр.крав...