събота, 11 юли 2015 г.

САЛАТА ОТ ЗЕЛЕН ФАСУЛ С КАШУ СОС


продукти:

500-600 гр.зелен фасул(пресен);

***кашу сос:

1 шепа индийско кашу(печено);
3 скил.чесън;;
1/3 вр.магданоз;
1ч.л.горчица;
2 с.л.олио;
4 с.л.оцет;
2 с.л.китайско пикантно олио за пържене;
1 люто чушле(по желание);
сол;

яйца;

Почистения зелен фасул сваряваме в подсолена вода.
Отцеждаме течността.
Всички съставки ,необходими за соса пасираме в блендер.
Объркваме зеленчука с ароматния дресинг и поднасяме с поширани яйца.
Тази салата от една имровизация се превърна в прекрасно основно ястие,което ще присъства на нашата трапеза и при официални поводи.....
Да Ви е вкусно!




БОБ С ПРЯСНО МЛЯКО

продукти:500гр.стар фасул;1морков;1гл.стар кромид;3 кисели краставички;сол;джожден(сух или комбинация от сух и пресен) ;150-200мл.прясно...