сряда, 14 януари 2015 г.

ЗИМНА ГОЗБА С ПУШЕНО СВИНСКО


Това е най-бързото  ястие....А само колко е вкуснооооооооооо!!!!
Всичко правим в суров вид!

продукти:

1 кисела зелка;
1 стр.праз лук;
1 ч.ч.ориз;
500 гр.пушено свинско месо за скара;
1 с.л.свинска мас;

Накълцваме киселата зелка.Изсипваме директно в тавичката,в която ще се готви гозбата и към нея прибавяме дребните парченца свинско и праз.Добавяме и почистения и измит ориз.Заливаме с 1 ч.ч.зелев сок и 2 ч.ч.вода.Разпределяме маста и печем на 160-170С до готовност.
Добър апетит!




ЗДРАВОСЛОВНИ ТРИЪГЪЛНИЧЕТА

продукти* 1 ч.ч.овесени ядки(предварително запечени) ;1/2ч.ч.заоечени орехови ядки(начупени или накълцани) ;1шепа стафиди;50 гр.крав...