неделя, 1 февруари 2015 г.

СУПА СЪС СВИНСКО РАГУ



продукти:

1 кг.рагу;
1/2 ч.ч.ориз;
1-2 моркова;
1 гл.кромид лук;
1 вр.магданоз;
сол;
черен пипер;

****застройка:
1ч.ч.кисело/пресно млеко;
1 бр.яйце;

В подсолена вода сваряваме рагуто така,че месото да пада от кокала:) като регулярно отпенваме бульона.
Прецеждаме ако се налага бульона и като заври изсипваме в него нарязаните на ситно кромид,моркови и магданозени дръжчици.Добавяме и накъсаното месо и ориза.
Готовата супа застройваме и поднасяме със свеж магданоз.Поръсваме със смлян черен пипер.
Да Ви е вкусно!



ЗДРАВОСЛОВНИ ТРИЪГЪЛНИЧЕТА

продукти* 1 ч.ч.овесени ядки(предварително запечени) ;1/2ч.ч.заоечени орехови ядки(начупени или накълцани) ;1шепа стафиди;50 гр.крав...