вторник, 11 октомври 2016 г.

ЦВЕТНА САЛАТА


продукти:

цветно зеле(карфиол);
морков;
червено цвекло;
листа кервиз(целина);

дресинг:
сол;
счукан чесън;
зехтин;

оцетна редукция от нар;


Накъсваме на малки розички карфиола.Добавяме тънки ленти от цвекло и моркови,които сме нарязали с картофобелачка или подходящо ренде.

Объркваме салатата с дресинга и наситнената целина.
Оцетната редукция я прибавяме елегантно като украса в съда на поднасяне!


ЗДРАВОСЛОВНИ ТРИЪГЪЛНИЧЕТА

продукти* 1 ч.ч.овесени ядки(предварително запечени) ;1/2ч.ч.заоечени орехови ядки(начупени или накълцани) ;1шепа стафиди;50 гр.крав...