понеделник, 14 януари 2013 г.

ТОЛСТОЛОБ НА ТИГАН


продукти:

котлети от толстолоб;
5-6 с.л.олио;

продукти за микса от подправки:
сол;
сух девисил;
кориандър;
къри;
черен пипер
лимонтозу;


Объркваме подправките /или ползваме от готовите:)))/и поръсваме рибните котлети и от двете им страни.

Прибираме овкусения толстолоб в хладилника до момента на приготвяне.
Загряваме тигана ,потапяме котлетите в чинийката с олиото и печем до получаване на добър загар и от двете страни.
Поднасяме с лимон и чаша вино:)

"ЛЕК СЛАДКИШ С ОРЕХИ И ДЖАНКИ"

състав: блат: 1ч.ч.вода;1/2ч.ч.олио;250гр.кафява захар;1яйце;1ч.ч.орехови ядки;1/2ч.ч.сода за хляб;1с.л.течна ванилия;около 2ч.ч.брашно; зал...