понеделник, 14 януари 2013 г.

ТОЛСТОЛОБ НА ТИГАН


продукти:

котлети от толстолоб;
5-6 с.л.олио;

продукти за микса от подправки:
сол;
сух девисил;
кориандър;
къри;
черен пипер
лимонтозу;


Объркваме подправките /или ползваме от готовите:)))/и поръсваме рибните котлети и от двете им страни.

Прибираме овкусения толстолоб в хладилника до момента на приготвяне.
Загряваме тигана ,потапяме котлетите в чинийката с олиото и печем до получаване на добър загар и от двете страни.
Поднасяме с лимон и чаша вино:)

БОБ С ПРЯСНО МЛЯКО

продукти:500гр.стар фасул;1морков;1гл.стар кромид;3 кисели краставички;сол;джожден(сух или комбинация от сух и пресен) ;150-200мл.прясно...