събота, 9 март 2013 г.

ПАЧА


продукти:

2 бр.свински крачета;
1 с.л.сол;
1 ч.л.черен пипер;

В 1 1/2 л. подсолена вода (в херметическа тенджера) сваряваме крачетата.
Когато са готови ги обезкостяваме.Подправяме бульона с черен пипер.
В малки купички разпределяме месото и заливаме с бульончето.
Прибираме в хладилник.
Поднасяме като обръщаме купичките в чинийка и поливаме с оцет или комбинация от оцет и счукан чесън.
Прекрасно е...така,че докато още е подходящ сезонът-опитайте:)!

ЗДРАВОСЛОВНИ ТРИЪГЪЛНИЧЕТА

продукти* 1 ч.ч.овесени ядки(предварително запечени) ;1/2ч.ч.заоечени орехови ядки(начупени или накълцани) ;1шепа стафиди;50 гр.крав...